Teamleider combinatie functie | Roosendaal | Tempo-Team | Werkzoeken.nl (2024)

Locatie

Roosendaal

Vacature in het kort

Duik in een veelzijdige rol als teamleider waar geen dag hetzelfde is! Naast het leiden van een service team, krijg je de kans om operationeel bij te dragen als service monteur. Dit is jouw kans om werkplezier te ervaren in een omgeving die jouw ontwikkeling en welzijn vooropstelt. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met lekker veel variatie? Dan is deze combinatie functie als teamleider perfect voor jou! Naast leiding geven zul je ook operationeel aan de slag gaan. Dit allemaal voor een mooi startsalaris van €3.100 tot €3.500 o.b.v. ervaring.

Wat bieden wij jou

  • Startsalaris obv ervaring tussen €3.100 en €3.500
  • Lekker diverse functie. Geen dag hetzelfde!
  • Fulltime week van 36 uur
  • Toegang tot 250+ gratis cursussen
  • Naast vakantietoeslag ook eindejaarsuitkering 5,3%
  • Elke dag fit op werk door sportvergoeding

Wie ben jij

Vink jij de onderstaande punten af? Dan ben jij die topper waar wij naar op zoek zijn!

  • Je vindt het lekker om te rijden. Jij hebt sowieso je rijbewijs B en/of C op zak.
  • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding op zak of hebt in de afgelopen jaren aanduidende werkervaring opgedaan.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Ben je 5 dagen beschikbaar? Helemaal top!
  • Je hebt al ervaring met sturing geven aan een team. Je weet mensen te motiveren en aan te sturen.

Wat ga je doen

Zoals je in de inleiding las ga je aan de slag als teamleider in een combinatie functie. Dit bedrijf verleent installatie en onderhoud aan haar klanten. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het service team. Vanuit het hoofdkantoor worden de klanten bediend door het klantenservice team. Vervolgens gaan de service monteurs het land in om de wensen van de klanten te vervullen. Jij zult ervoor zorgen dat dat proces vlekkeloos verloopt. Je inspireert je team om elke dag het beste beentje voor te zetten. Onder jouw leiding zijn mensen trots om voor dit bedrijf te werken en gaat iedereen voor het beste resultaat. Naast deze aansturende rol zul jij ook zelf een aantal dagen per week op pad gaan om als service monteur te werken. Hierdoor ken jij het werk door en door en leer je nog meer de wensen van de klant kennen. Hierdoor kun jij vervolgens je werk als teamleider ook weer beter uitvoeren. Daarnaast biedt het ook een lekkere afwisseling van de leidinggevende rol.

  • Dagelijks aansturen van het team van service monteurs. Jij neemt de leiding en weet echte connecties te maken met je team!
  • Je schakelt met andere teams binnen het bedrijf, zoals de klantenservice en hun manager. Zo weet jij precies wat er speelt en weet je tactische aanpassingen te maken.
  • Tot slot zul je ook zelf aan de slag gaan als service monteur. Lekker bezig zijn en lekker onder weg. Heerlijke afwisseling!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een mkb-bedrijf dat écht voor werkplezier staat! En dat uiten ze op verschillende manieren bij dit bedrijf. Zo hebben ze bijvoorbeeld een eigen fysiotherapeut in huis. Ook promoten ze dat iedereen fit is en lekker in zijn vel zit. Daardoor kan jij een gedeelte vergoed krijgen van je contributie bij je sportvereniging of van je sport abonnement. Ook willen ze jou de mogelijkheid bieden om je te blijven ontwikkelen. Daardoor heb je de beschikking tot meer dan 250 cursussen die jij kosteloos kan volgen! Kortom een werkgever die echt zorgt voor haar werknemers! Hier zul je voor lange tijd met veel plezier kunnen werken en echt een toekomst bouwen!

Sollicitatie

Wil jij ook alles leren over de logistiek of je kennis inzetten? Solliciteer dan gelijk!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visieTempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarktHet speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkersWe zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Teamleider combinatie functie | Roosendaal | Tempo-Team | Werkzoeken.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6213

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.